S*Hyrrokkin's blogg

S*Hyrrokkin's blogg

Om oss

S*Hyrrokkin's uppfödning av norska skogkatter drivs av mig (Mimmi) och min sambo Robin.

Här på bloggen kan ni följa våra tre katter Achilles, Aghamin och Impa i det som har med aveln att göra, men även i mer vardagliga bestyr.


Flytt till hage

Kattungar / AvelPosted by Mimmi Sun, January 03, 2010 04:20:55
Nu har kattungarna passerat tre veckor och hemsidan är uppdaterad som sig bör :)


Två av kattungarna - Acid och Ambush - har nu idag passerat halvkilossträcket. De äter och äter och snart är det dags att börja provsmaka fast föda.


I torsdags flyttade vi över hela kullen från det ganska trånga sängbordet till vår stora transportbur och ställde dom i vardagsrummet där vi byggt om ena hörnan till en kattungehage. Det är väldigt uppskattat av ungarna som snabbt förstod hur man utnyttjade ytan för att springa omkring på, och även Impa verkar ha tyckt om hagen från första stund. Hon ligger där inne i princip oavbrutet, och det är väldigt mysigt att kunna vrida TV:n, bädda med kuddar och en filt och ligga i hagen och se på film och gosa med kattungar. Det skulle jag kunna göra hela dagarna, synd att man måste jobba och dra in pengar också.. ;)Tidigare idag var Icemans uppfödare här på besök, vilket var väldigt kul! De hade med sig en hel massa leksaker som jag tror kommer bli väldigt poppis av kattungarna så småningom. Än så länge verkar Aghamin vara den som är gladast över gåvorna och han hoppar ständigt in och snor leksakerna. Tjyvgubbe!