S*Hyrrokkin's blogg

S*Hyrrokkin's blogg

Om oss

S*Hyrrokkin's uppfödning av norska skogkatter drivs av mig (Mimmi) och min sambo Robin.

Här på bloggen kan ni följa våra tre katter Achilles, Aghamin och Impa i det som har med aveln att göra, men även i mer vardagliga bestyr.


Bildbomb

Kattungar / AvelPosted by Mimmi Thu, December 31, 2009 04:37:33
Här kommer ett helt gäng med bilder från dagens sängäventyr.

Alla kattungarna är nyfikna och framåt och allihopa är även väldigt sociala och kontaktsökande redan nu. De lyssnar till våra röster och svarar och kommer krypandes och spinner. Ja de spinner faktiskt redan nu! De spinner bättre än de går ;)

Ajani är nog den bästa på att gå i dagsläget. Han är också den som mest besvarat våra rop, och han kommer krypandes till munnen och "pussas" och vill gosa under hakan där han lägger sig på rygg och börjar spinna.

Ambush är även han väldigt kontaktsökande. Han är alltid i närheten av någon av oss och vill ofta krypa upp på våra magar eller sova mellan arm och revben.

Acid är likadan. Han bryr sig mer om oss än om sina syskon, och när de andra äter kan han ha fullt upp med att busa med någons hand. Verkar älska att mucka gräl med syskonen. En liten bråkstake kanske? ;)

Amber är minst och vingligast och är väl kanske lite mer försiktig än sina bröder, men hon är nog den som snabbast tar sig "sängen runt" för att kolla hur långt man kan ta sig.


Så, här kommer bildbomben på underverken! :)